تاخیر رشد در کودکان

علائم تاخیر رشد کودکان

علائم تاخیر رشد کودکان

داشتن فرزند به زندگی شادابی و نشاظ می بخشد . بچه از بدو ورود با هر وسیله ای وجود خود را یادآور می شوند و دیگر زندگی از حالت یکنواخت گذشته خارج می شود . حال کودک در کنار خنده ها و شیطنت خود ، مراقبت هایی نیاز دارد که باعث می شود والدین بیشترین زمان خود را به بچه ها اختصاص دهند . آگاهی از روند رشد کودکان ، تغذیه و یا بیماری هایی که ممکن است کودکان مبتلا شوند ، کودکان را از آسیب های جدی دور نگه می دارد . لازمه این مراقبت ها داشتن اطلاعات کافی است تا والدین بدانند ، کودک دلبندشان در هر بازه زمانی به چه مواردی احتیاج دارد و یا رشد طبیعی آن به چه صورت است . در ادامه به عوامل رشد کودکان و درمان تاخیر آن پرداخته می شود .

تاخیر رشد در کودکانتاخیر رشد در کودکان

اختلالات در کودکان و تاخیر در رشدشان در بازه زمانی های مختلف پیش آید و روند زندگی آن ها را تحت شعاع قرار دهد . به عقیده بهترین متخصص اطفال این اختلالات رشدی می تواند در زمینه های گفتاری، حرکتی ، ذهنی و … باشد . این مشکلات بیماری هایی مانند عقب ماندگی ذهنی ، اوتیسم و … در کودکان می شود .

این تاخیر در تکامل کودکان دلایل مختلفی دارد مانند زردی نوزادان که بعد تولد به آن دچار می شوند و ممکن است اقدامات درمانی به موقع انجام نشود . همچنین خونریزی های مادر در دوران بارداری ، تشنج های دوران کودکی و … که بسیار اهمیت دارند و به والدین پیشنهاد می شود با دیدن کوچک ترین نشانه های بیماری به متخصص اطفال مراجعه نمایند .

دکتر فرجی متخصص اطفال در شمال تهران هستند . شما می توانید برای تماس با دکتر فرجی بهترین متخصص اطفال با شماره ی زیر تماس حاصل فرمایید :
3 – 02 54 61 22 [021]

علائم تاخیر رشد کودکان

آگاهی داشتن از روند رشد کودکان باعث می شود والدین نسبت به علائم هشیار تر عمل کنند و اگر کودک دچار اختلالات تکاملی باشد زودتر اقدامات درمانی را انجام دهند .

از علائم بارز این اختلال رشد می تواند عقب افتادن توانایی راه رفتن کودک قبل از هجده ماهگی ، مشکل در جویدن غدا ، کنترل نکردن آب دهان ، تاخیر در نشستن و غلتیدن کودک ، عدم تعادل در هنگام راه رفتن و ناتوان بودن در نگهداری اجسام می باشد . البته علائم جزیی دیگری نیز در کودکان وجود دارد که در صورت احتمال غیرطبیعی بودن بهتر است با متخصص اطفال مشورت نمایند .

روند رشد کودکان با هم فرق دارد و در بعضی از کودکان در یک زمینه سرعت بیشتری دارد برای مثال ممکن است کودک در گفتار و صدا سازی تمرکز بیشتری داشته باشند و در کودک دیگری تلاش برای بیان آواهای مفید کمتر باشد اما در زمینه حرکتی کوشا تر عمل کند . مهم این است کودک در همه زمینه ها پیشرفت داشته باشد و رو به رشد باشد .

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *