درمان بیماری آنفلوآنزا
درمان بیماری آنفلوآنزا
درمان قطعی بیماری آنفلوآنز چیست ؟ابیماری آنفلوآنزا یک بیماری مسری است و می تواند طی مدت زمان کمی، بسیاری از افراد جامعه را مبتلا کند . در کودکان کم سن به دللی عدم توانایی در بیان کامل حال خود، این بیماری بیشتر تاثیر می گذارد .
علت بیماری آنفلوآنزا، ویروس می باشد که می تواند به راحتی از یک فرد به فرد دیگر سرایت کند . بیماری آنفلوآنزا در میان کودکان بسیار شایع می باشد و معمولا پس از طی دوره خود، بدون هیچ گونه عوارض جدی بهبود می یابد ، اما ممکن است این بیماری در برخی کودکان شدید باشد .
علائم آنفلوآنزا
- بدن درد
- تب
- سر درد
- اسهال
- احساس ضعف و خستگی
- خواب آلودگی
- تحریک پذیری بیش از حد
- کاهش اشتها
- استفراغ
- آبریزش بینی
- سرفه
- گلو درد
- احتقان بینی
- احساس خستگی
در ابتدا ممکن است والدین با خستگی بیش از حد کودک خود در انجام فعالیت های روز مره و بازی کردن روبه رو شوند و یا ممکن است متوجه بی اشتهایی او در خوردن غذا ها گردند .
3 – 02 54 61 22 [021]
اشتباهی در مورد آنفلوآنزا
علائمی که درباره آنفلوآنزا گفته شد، در میان سایر بیماری ها نیز بسیار شایع است و ممکن است با بیماری های دیگری اشتباه گرفته شود .
بیماری هایی مانند سرماخوردگی ، عفونت های تنفسی و یا حتی دندان در آوردن در کودکان نیز تقریبا همین علائم را در کودک ایجاد می کند .
بنابر این والدین عزیز به محض مشاهده این علائم به پزشک متخصص اطفال مراجعه کنند تا تشخیص دقیق بیماری در کودکشان داده شود و درمان بر طبق بیماری برای او تجویز گردد .
هشدار هایی به والدین
نوزادان در مقایسه با سایر افراد بیشتر در معرض خطرات و عوارض ناشی از بیماری آنفلوآنزا قرار دارند .
- اگر نوزاد کمتر از سن سه ماه دارید که به آنفلوآنزا مبتلا شده است و تب بالایی دارد و یا اگر کودک زیر سن یک سالگی دارید که تب شدید دارد و به آنفلوآنزا مبتلا شده است ، سریعا به متخصص اطفال مراجعه کنید و مراقبت های لازم را برای او به عمل آورید .
- در صورتی که پوشک کودک دائما خیس است و یا مشکلات تنفسی دارد، حتما او را نزد متخصص کودکان ببرید .
پیشگیری از آنفلوآنزا
آنفلوآنزا اگرچه یک بیماری مسری است ، اما می توان با رعایت نکاتی ساده از بروز و شیوع آن پیشگیری کرد :
دست های کودک کودک خود را پس از تماس با آلودگی ها با آب و صابون بشویید و همیشه دست های او را تمیز نگه دارید . همانطور که می دانید کودکان مدام دست های خود را به دهان و چشم های خود می زنند .
معمولا پس از انجام بازی های کودکانه، دست های کودکان کثیف می شود و باید آن را با آب و صابون شست. تکرار این رفتار توسط پدر و مادر منجر به تبدیل این رفتار به عادت در کودکان می شود و سبب می شود تا کودکان در سنین بزرگسالی نیز دست های کثیف خود را بشویند و از انتقال انواع بیماری ها از دیگران به خودشان جلوگیری کنند .
می توانید کودک خود را از سن 6 ماهگی به بعد، نسبت به آنفلوآنزا واکسینه کنید . البته لازم است متخصص کودکان این عمل را تجویز کند، همچنین تزریق این واکس هر سال باید تکرار شود .