اختلالات زبانی کودکان

بهترین متخصص اختلالات زبانی کودکان

اختلالات زبانی کودکان

آیا می دانید کودکان دارای اختلات زبانی چه ویژگی هایی دارند؟

آیا کودکا شما اختلال زبانی دارد و نمی دانید چه راهکاری برای آن وجود دارد؟ برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما همراه باشید.

در این بخش رشد طبیعی  زبان بیانی توضیح داده می شود شاید لازم باشد بدانید کودکان تا چه بازه سنی باید متوجه ادراک بیانی شوند و به خوبی صحبت کنند . حرف زدن در کودکان به مراحل مختلفی تقسیم می شود که باید توجه داشت در هر کدام از این مراحل به چه سطحی برسد .

عموما افراد عقیده دارند که ادراک بر تولید زبان بیانی تقدم دارد و به عنوان یک قانون سرانگشتی ممکن است همین طور باشد و کودکان قبل از اینکه لب به سخخن بگشایند ، کاملا متوجه محیط بوده و به درک شرایط رسیده اند . اما ممکن است موقعیت پیچیده تر از آن باشد که تاکنون تشخیص داده شده است . بعضی از محققین باور دارند که ادراک تنها کمی قبل از بیان شکل می گیرد در حالی که بعضی اعتقاد دارند تولید به تایید و یا رد کردن فرضیه های کودکان در مورد زبان کمک می کند . آنچه که مشخص است ادراک و بیان با هم رشد می کنند و باید با هم مورد ملاحظه قرار گیرند .

اختلالات زبانی کودکانعملکرد زبان

در طی سال های اولیه ی زندگی زبان عملکرد هایی را به کار می برد که کودک یاد می گیرد ، آن را به روش های مختلف بیان کند . حتی نوزادان تازه متولد شده هم به زودی تشخیص می دهد که می تواند محیطش را با صداسازی ، لبخند زدن و حرکت کردن تحت تاثیر قرار دهد . بعد او مهارت های موثرتری را از طریق استفاده از حرکات بیانگر ، کنش ها و زبان رشد می دهد .

ارتباط کلامی کودکان

کودک باید قوانین شروع کردن و ادامه دادن مکالمه را یاد بگیرد و همچنین یاد بگیرد که چگونه آنچه می گوید را مطابق با شنونده و موقعیت موجود تغییر داده و یا اصلاح کند .

شروع کردن مکالمه در کودکان

قبل از سن 2 تا 5/2 سالگی کودکان بدون اینکه ابتدا اقدامی برای جلب توجه شنونده انجام دهند شروع به مطرح کردن گفتار خود می کنند . 5/2 تا 3 سالگی ابتدا نام شخص را قبل از شروع به صحبت کردن می گویند ، اما اغلب صبر نمی کنند تا توجه کامل شنونده به آن ها معطوف شود .

دکتر فرجی متخصص اطفال در شمال تهران هستند . شما می توانید برای تماس با دکتر فرجی بهترین متخصص اطفال با شماره ی زیر تماس حاصل فرمایید :
3 – 02 54 61 22 [021]

استفاده عقلانی از زبان در کودکان

یکی از عملکرد های اصلی زبان کاربرد عقلانی آن می باشد . ما از زبان استفاده می کنیم تا افکارمان را بیان کنیم . ارتباط بین زبان و تفکر بسیار پیچیده و سرآمیز و موضوع بسیاری از تحقیقات و متون است . یک کودک بسیار کم سن نمی تواند زبان را با فعالیت هایش ادغام کند. مثلا نمی تواند همزمان با آجرها برج بسازد و به دستوالعمل های بزرگسالان گوش دهد.

بین 2 تا 5/2 سالگی کودک شروع می کند به ارتباط دادن زبان با عملکرد خودش و می تواند دستوالعمل ها را اجرا کند ، در 5/3 سالگی می تواند با صدای بلند فکر کند مثلا با گفتن چیز هایی مانند ” این را می گذاریم اینجا” .

در 5/4 تا 5 سالگی همانطور که زبان درونی می شود فکر کردنش هم درونی می شود . ارتباط بین زبان و اجرا به وجود آمده و کودک می تواند برنامه ریزی کند و در مورد توالی پدیده ها و نتایج آن ها فکر کند در حالیکه تاکنون فعالیت های او بر مبنای آزمایش و خطا بوده است . والدین نیز با مشاهده هر نوع ناهماهنگی در زبان و عملکرد کودکانشان به متخصص کودکان مراجعه نمایند .

مسلما اقدام به موقع درمان در جهت بهبودی تاثیر چشم گیری خواهد داشت . کودکان در سن پایین تر زمینه مناسبتری برای درمان دارند .

مطالب مرتبط
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *