علائم عفونت ادراری کودکان
علائم عفونت ادراری کودکان چیست؟ بهترین راهکار درمان عفونت ادراری در کودکان چیست ؟ درمان خانگی سوزش ادرار در کودکان چیست ؟آیا آزیتزومایسین برای عفونت ادراری کودکان موثر است ؟ آیا شما هم پاسخ این سوالات را نمی دانید ؟ توصیه می کنیم اگر سلامتی فرزند دلبندتان برایتان اهیمت دارد ادامه مطلب را مطالعه کنید .
بیماری های عفونی یا عفونت های ادراری نوعی بیماری است که در اثر ورود میکروب به مجاری ادراری کودکان ایجاد می شود که آماری نسبتا بالایی دارد . 3 تا 5 درصد دختران و یک درصد پسران این بیماری را تجربه می کنند . عفونت ها بیشتر به دلیل آثار هایی که از خود به جای می گذارند قابل اهمیت هستند از جمله اینکه می توانند به مرور زمان سبب نارسایی های کلیه ، افزایش فشار خون و مواردی از این قبیل شود . در نتیجه مهم است که هرگونه عفونت از جمله عفونت های ادراری در کودکان را بشناسیم و با راه کارهای درمان آن آشنا شویم .
چگونه عفونت ادراری ایجاد می شود ؟
معمولا میکروب از طریق مجاری ادراری منتقل می شود و یا ممکن است میکروب در جریان یک عفونت که در خون رخ داده است سبب ایجاد عفونت شناخته شود، اما در بیشتر حالت میکروب از طریق مجاری ادراری رشد می کند که معمولا میکروب های دستگاه گوارش عامل این نوع عفونت هستند .
علائم عفونت در کودکان
بسته به این مورد که عفونت در مثانه جایگزین شود و سبب التهاب شود و یا اینکه وارد کلیه شود علائم آن متفاوت است . معمولا در مواردی که مثانه درگیر شود کودک علائمی همچون سوزش ادرار،تکرر ادرار و دفع ادرار ناکامل را تجربه می کند . اما در صورتی که کلیه درگیر شود علائم خطیر تر است ،ممکن است تب در کودک دیده شود ، حال عمومی کودک تحت تاثیر قرار گیرد و در مواردی علائم درگیری مثانه و عفونت کلیه همراه با هم در کودک تظاهر کند .
علائم عفونت در نوزاد
علائم عفونی در کودکان غیر اختصاصی است یعنی ممکن است زمانی که نوزاد دچار عفونت ادراری می شود تنها بی حال شود ،بروز زردی در نوزادان ، استفراغ ، اسهال در کودکان همگی می توانند ازعلائم عفونت های ادراری در نوزادان شناخته شوند . خصوصا هر گونه تب بدون علت در کودکان باید والدین را نگران کند . متخصص اطفال تنها با استفاده از آزمایش می تواند این نوع عفونت را تشخیص دهد .
3 – 02 54 61 22 [021]
چه افرادی بیشتر مستعد عفونت های ادرای هستند ؟
بیشتر دختران این بیماری را تجربه می کنند در حدود 2 تا 4 درصد دختران زیر 4 سال در معرض عفونت های ادراری هستند و پسر ها در صورتی که ختنه نشده باشند نیز احتما ابتلا به این بیماری را دارند . در دوره نوزادی، پسر ها بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند . درصورتی که پسر ختنه نشود 4 تا 8 برابر بیشتر در معرض ابتلا به عفونت های ادراری هستند . در نتیجه سن و جنس افراد دو فاکتور اساسی در میزان ابتلا به این بیماری می باشد .
همچنین یبوست در کودکان نیز یکی دیگر از عواملی است که احتمال بروز عفونت ادراری را در کودک بیشتر می کند .
نتیجه گیری
هرگونه مشکلات ساختاری ، برگشت ادرار و مواردی که ذکر شد در کودک وجود داشته باشد می تواند زمینه ساز بروز عفونت های ادراری شوند . لازم است تا عفونت های ادراری با استفاده از آزمایش و توسط متخصص اطفال شناسایی شوند تا بهترین راهکار درمان، متناسب با سن کودک برای درمان عفونت ادراری تجویز گردد . دکتر علی فرجی با سابقه بالایی که در زمینه تشخیص و درمان انواع بیماری های کودکان دارند می توانند به شما در این زمینه کمک کنند .
با تشکر مدیریت سایت دکتر فرجی متخصص اطفال در شمال تهران